Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

EEN DAG WAAR HET OM JOU GAAT

Zorg je graag goed voor jezelf? Of zou je dat juist vaker willen? Ontdek je graag nieuwe kanten van jezelf? Dan is dit écht een dag voor jou. Een dag die helemaal in het teken van jou staat met nieuwe ervaringen, mooie ontmoetingen en lekker eten.

WAT IS HET?

Een dag vol ontspanning, een energie- en zelfvertrouwenboost én vooral veel gezelligheid en plezier! We ontvangen je met open armen. En staan met een team professionals en veel zin klaar om jou helemaal in de watten te leggen.

In een kleine groep neem je deel aan verrassende en diverse activiteiten. Vandaag is het thema ‘Krachtig Zacht’ en wordt de dag geleid door Ingrid Westra en Marielle Griep. Zij nemen je mee op een reis langs de krachtige en zachte kant in jezelf. Waar voel jij je meer comfortabel? Stromen ze beide? En wat gebeurt er als ze met elkaar in contact komen? Een waardevolle dag om contact te maken met jouw stroom. 

Om ze al vast een beetje te leren kennen kan je hier de podcast met Marielle luisteren en hier die met Ingrid. Ook zijn ze allebei te vinden op onze website. Klik hier voor meer informatie over Marielle en hier voor Ingrid.

WAT BRENGT HET JE?

We zetten alles in om je opgeladen, ontspannen en blij naar huis te laten gaan. Je ontmoet nieuwe mensen en maakt écht contact. Mogelijk zal het gevoel van wow-wat-was-dit-gaaf-maar-dit-is-moeilijk-te-beschrijven-want-je-had-erbij-moeten-zijn je kunnen frustreren.

Sorry alvast daarvoor ;-)

Op deze dag is alles inbegrepen: nieuwe contacten, bijzondere ervaringen, plezier, ontspanning, lachen, lekkere hapjes en drankjes, een heerlijke lunch & lichte maaltijd na afloop. Kortom een compleet verzorgde dag!

Per dag zijn er maximaal 10 kaarten beschikbaar, wees er dus snel bij!

TIPS
– Trek comfortabele kleding en schoenen aan.
– Goed en lekker eten vinden wij belangrijk, daarom houden we rekening met jouw eventuele dieetwensen.
– Je hebt meer plezier met leuke mensen om je heen, wie neem jij mee?

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Ga naar de bovenkant