Laden Evenementen

WEER THUIS OP JE WERK

Jouw team gaat voor het eerst in anderhalf jaar weer samenwerken op kantoor. Wat een goed en misschien ook spannend vooruitzicht. In ieder geval een mijlpaal!

De één wil er niet bij stil staan, de ander wil er de slingers voor ophangen. Hoe maak je samen een echt goede start na de afgelopen impactvolle tijd? Met de:

Welkom-Terug-Op-Kantoor-Dag

Een dag onder professionele begeleiding én met persoonlijke aandacht. In een sfeervolle, centraal in Nederland gelegen locatie aan de rand van het bos, staan we stil bij wat er is geweest, wat er leeft, maken oprechte  verbinding met elkaar en verheugen ons op wat er mogelijk is en komen gaat!

Omdat elk team zijn eigen geschiedenis, context en uitdagingen heeft, wordt het programma na een intake aangepast aan de wensen en behoeften van jouw team.

Deze dag is niet alleen een fantastische mix tussen teambuilding, overleg en gezelligheid. Het is vooral een fundament om je team stevig te positioneren in de nieuwe realiteit.

Op www.welkomterugopkantoor.nl vind je meer informatie en je mag ons natuurlijk ook altijd bellen op 06 41 56 25 81. Dan krijg je Rianne aan de telefoon.

Ga naar de bovenkant