Laden Evenementen

Het leven met alle prikkels en mensen om je heen vraagt veel van je. Kun jij bewust voelen wanneer je verbinding maakt met de ander en wanneer met jezelf? We zijn vaak bezig met ons staande te houden gedurende de dag en daardoor verliezen we regelmatig het contact met onszelf. Ieder mens staat altijd in verbinding met zichzelf, maar we zijn niet meer gewend om ernaar te luisteren. We kunnen niet meer in het moment voelen wat we zelf willen en dat uitdragen op een rustige manier. Ik ga je laten voelen wanneer je verbinding maakt van binnen en wanneer je je verbindt naar buiten, naar de ander toe.

We gaan deze avond ook letterlijk de beweging van binnen naar buiten maken. We starten in het mooie Sansoma en zullen daarna een heerlijke avondwandeling door het bos maken. Waarbij de verbinding in het bos met je ware natuur magisch zal zijn.

Deze workshop helpt je de verbinding met jezelf dieper te ervaren. Je krijgt tools om je in het dagelijkse leven te verbinden met anderen zonder jezelf uit het oog te verliezen.

Leuk om je te ontmoeten, om ons met elkaar en met onszelf te verbinden!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Van B naar B - 23/6/21 - mgr
45,00
8 beschikbaar

Ga naar de bovenkant