Laden Evenementen

Leren omgaan met hoogsensitiviteit is een levensweg op zichzelf. Hoe beter je jezelf leert kennen en wat je nodig hebt, hoe meer je je hoogsensitivitiet als kracht kunt ervaren. Door Biodanza kun je op nieuwe manieren worden geconfronteerd worden met je sensitiviteit. Deze jaartraining is er op gericht om in een kleine groep met gelijkgestemden ervaringen te delen en te leren hoe je je dansplezier kunt behouden en vergroten. Ik heb vooral in de eerste jaren dat ik danste ervaren dat ik regelmatig over mijn grenzen ging of liet gaan. Ook voelde ik stemmingen en pijnen van andere dansers waardoor ik meer daar mee bezig was dan met mijn eigen ervaring in de dans. Het was een ontwikkelingsweg om binnen Biodanza met mijn hoogsensitiviteit te leren omgaan. Mijn eigenheid in de dans en het contact te kunnen brengen en mijn gevoeligheid daarin meenemend. Voor mijn afstuderen als Biodanza docent heb ik onderzoek gedaan naar de ervaringen van hooggevoelige mensen tijdens Biodanza. Deze jaartraining is ontwikkeld op basis van dit onderzoek en mijn werk als HSP Coach.

Doel
Uit mijn onderzoek over Biodanza en hoogsensitiviteit is gebleken dat bijna 60% van de respondenten aangeeft dat ze minder last hebben van hun hoogsensitiviteit naarmate ze langer dansen. Dit komt door de ervaring en door het vermogen om beter te reguleren. In deze jaartraining gaan we bewust in op de thema’s die voor hoogsensitieve dansers een uitdaging kunnen vormen om het vermogen om te reguleren te versnellen en het dansplezier te vergroten.

Voor wie
Hoogsensitieve mensen met (enige) Biodanza ervaring – Overige data: 17-10, 21-11, 19-12, 16-1, 20-2

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Biodanza jaargroep - 19/9/21 - akno
450,00
10 beschikbaar

Ga naar de bovenkant