Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Deze methode is ontwikkeld door Psychotherapeut dr. Franz Rupert. Hij heeft onderzocht hoe we omgaan met  (vroegkinderlijk) stress of trauma. Trauma’s die zijn ontstaan bij ouders of voorouders kunnen soms diepe sporen achterlaten. De impact daarvan wordt gedragen door volgende generaties. Onmacht, angst, verdriet, woede zijn vaak het gevolg, zonder er grip op te hebben. Als je een kind bent van getraumatiseerde ouders,  is het voor jou als kind niet makkelijk om om te moeten gaan met de pijn of de onmacht van je ouders. Misschien heb je strategieën ontwikkeld om er een weg vinden, zodat je je toch nog enigszins veilig of geliefd kon voelen. deze strategieën (ook wel innerlijke delen genoemd) zijn als kind heel functioneel. In het hier en nu zijn ze vaak disfunctioneel en heb je er last van.

Hoe werken deze opstellingen?

Bij trauma-opstellingen stellen we deze intern ontwikkelde delen op. Inzicht in deze delen heeft vaak een diepe impact en geeft ruimte en mogelijkheid om andere keuzes te maken, waarbij je meer bij jezelf kan blijven en beter eigen keuzes kan maken.

Koffie, thee en lekkers staat voor je klaar

Deze middagen worden gefaciliteerd door Maartje van Driel en Jacqueline Cijsouw- van Dijk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant