Laden Evenementen

1,5 uur alles loslaten…voluit lachen, ontspannen en genieten: doe mee aan een ‘LachWondershop’ met Marnix Lamers. Lachen is een wonder, want ten eerste gezond voor je lijf: je breekt het overschot aan stresshormonen af (cortisol en adrenaline) en je maakt endorfinen aan. Lachen haalt bovendien emotionele spanningen weg, laat je relativeren én het zorgt voor verbinding.

Doe mee aan deze unieke en heerlijke ervaring! Stap aan boord van een wonderbaarlijke neurobiologische reis waarin we ons lijf verwennen, plezier maken, verbinden en toveren met de lach.

Er is een golfbeweging in deze LachWondershop: we lachen afwisselend van zacht naar stevig en terug. Dus niet continu voluit; dat zou wat te heftig zijn. We zetten de lach actief aan, stap voor stap. We forceren niets. Zo merken we dat de lach in ons de ruimte wil hebben. We hebben namelijk vaak een deksel op onze lach gelegd. We pakken dat deksel op, gaan op in het lachen, zodanig dat we ‘worden gelachen’, als het helemaal vanzelf gaat. We komen in een andere sfeer in onszelf, heel ontspannen. Kom ontdekken hoe fijn en bevrijdend dat is!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Lachwondershop - 24/11/21 - mlam
17,50
10 beschikbaar

Ga naar de bovenkant