Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Opstellingen waarbij ‘het verlangen spreekt’, staan in het teken van het opstellen van jouw verlangen. Een verlangen voor jou, jouw leven! Dit spreek je uit en schrijf je op. Voor de woorden kies je representanten, die resoneren op de woorden. Ze geven je inzicht om dit verlangen te leven, ze geven je inzicht in wat er speelt in jou.

‘Ik heb me nog nooit zo rijk gevoeld’ was wat een deelnemer afgelopen keer haar opstelling ‘ het verlangen spreekt’. Ik werk vanuit het gedachtengoed van Dr. Franz Rupert. Dr. Franz Ruppert is docent psychologie aan een hogeschool in München in Duitsland. Hij is werkzaam als vrijgevestigd psychotherapeut. Hij ontwikkelde de traumaverwerkingsmethode identiteit georiënteerde psychotraumatheorie en – therapie (IoPT), waarbinnen het ‘opstellen van het verlangen’ wordt gebruikt om trauma’s bewust te maken en op te lossen. Deze werkwijze van opstellen ondersteunt het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het zijn de woorden die resoneren op en in het lichaam van de cliënt en langzaam inzicht en heling brengen. Het bijeen brengen van innerlijke delen, contact maken met wat in jouw is, dan kan heling ontstaan. Woorden schieten te kort dit uit te leggen, kom je verwonderen over deze manier van werken en schrijf je in voor deze opstellingendag. Welk verlangen zit in jou en wil helder worden?

We werken op dit moment in een groep van 4 personen. Iedere deelnemer krijgt een eigen opstelling ‘het verlangen spreekt’. Daarnaast ben je beschikbaar als representant/ resonant.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Ga naar de bovenkant