Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Ik ben Annelies, als holistisch masseur nodig ik je uit om te luisteren, te voelen en te ervaren wat je lichaam je te vertellen heeft. Ik raak je aan met oprechte en volle aandacht waardoor energie gaat stromen. Hierdoor ontstaat ruimte en ontspanning wat jou weer nieuwe inzichten kan brengen. Tijdens een energetische massage ligt de nadruk niet op het opheffen van fysieke blokkades of blessures. Ik nodig je uit op mijn heerlijk verwarmde massagetafel en leg mijn handen vervolgens op verschillende plekken op je lichaam. Daarbij gebruik ik verschillende technieken en aanrakingen die je naast mentale rust ook een diepe fysieke ontspanning geven. In volle aandacht luister en voel ik en laat ik me leiden door wat jouw lichaam mij aangeeft.
Elke vrijdagochtend heb ik mijn vaste plek bij Sansoma maar mocht je liever een andere dag of tijdstip willen dan kan dat natuurlijk ook.
Graag maak ik eerst contact met je om te kijken of je bij mij goed zit. Mail me daarom op avdwissel@mac.com of bel naar 06 22019831 voor het maken van een afspraak.

Ga naar de bovenkant