Laden Evenementen

Je hoort het zachte ruisen van de wind, de bladeren knisperen onder je voeten. Je staat stil en ziet het glinsterende zonlicht door een oneindige hoeveelheid bomen. Je hebt nooit eerder gezien dat er zoveel verschillende soorten groen bestaan. Je haalt diep adem en je voelt jezelf rustiger worden.

Bosbaden, wat een magisch cadeau voor jezelf. In Japan is de heilzame werking al veel langer bekend en noemt men het shinrin-yoku.

We dompelen ons onder in het bos. We gaan ons actief verbinden met de natuur en dat zorgt voor heling van je lichaam en geest. Na het bosbaden voel je je fris, minder onrustig en opgeladen met nieuwe energie. Je bekijkt de wereld en jezelf met een andere blik.

We vertragen, zoeken de stilte op en gebruiken heel bewust onze zintuigen. Je komt tot rust en voelt een diepe ontspanning. Je hoeft niets te doen, je kunt echt helemaal aanwezig zijn in het moment daar in het bos. Door je op deze manier te verbinden met het bos creëer je meer rust en balans in jezelf.

Het lijkt mij heel leuk om samen met jou een bad te nemen in het bos!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Bosbad - 25/6/21 - mgr
30,00
8 beschikbaar

Ga naar de bovenkant