Ada Knol

Ada Knol

Ada Knol
06 10 44 15 06 
adaknol@gmail.com

Wat leuk om je hier te ontmoeten. Mijn naam is Ada Knol. Ik geef Biodanza bij Instituut Sansoma. Biodanza heeft mijn leven meer kleur gegeven en het is ook een manier geworden om mijn emoties te uiten, beter in contact te zijn met mijn lichaam en meer verbinding met andere mensen te ervaren. Ik verzorg Biodanza iedere vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 uur.

Je voelt je lichter, vrijer en blijer! 

Naast Biodanza docent ben ik ook Healer-Reader-Coach. Je bent welkom om in een sessie jouw thema in te brengen. Vanuit je vraag werken we verder om je meer in verbinding te brengen met jouw Essentie. Oud zeer, familiepatronen, vorige levens, er kan van alles zijn dat jou verhindert om te zijn wie je bent. Door een healing & reading sessie kom je dichter bij je Ware Zelf. Daarna voel je je lichter, blijer, vitaler en krachtiger. 

Werken met energie, dat is eigenlijk wat Reading & Healing is. Door een healing worden blokkades of pijnpunten aangeraakt, in beweging gebracht en opgelost. De energie gaat dan weer stromen in je lichaam.

Behandeling van 1 uur: € 85
Behandeling op afstand van 45 minuten: € 50
Kristallen opladen, activeren en programmeren, per kwartier: € 19,95

Voor reading & healing sessies werk ik op maandag, zowel overdag als in de avond. In overleg is een afspraak in het weekend mogelijk. Bel of mail me gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

'Feel free to be the person you are meant to be'

Biodanza is de dans van het leven

Wat is Biodanza?

Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Door het bewegen bevorder je de integratie van lichaam en geest. Ook je algehele welzijn verbetert. Dit komt doordat in Biodanza met vijf lijnen wordt gewerkt: Vitaliteit, Creativiteit, Affectiviteit, Seksualiteit en Transcendentie. Het is de kracht van de muziek, de beweging en de groep die transformatie met zich meebrengt.

Tijdens de Biodanza les (Vivencia) word je uitgenodigd om dans- en/of bewegingsoefeningen te doen die de docent voorstelt, maar je vult ze op je eigen manier in, naar eigen vermogen, vanuit je eigen expressie. Je hoeft dus niet te kunnen dansen. De oefeningen doe je soms alleen, soms in tweetallen of grotere groepen.
Door volledige acceptatie van onszelf en de ander voel je meer vrijheid en openheid. Dansen in een wekelijkse groep kan een diepgaande persoonlijke ontwikkeling tot stand brengen.

Praktische informatie

De avond Biodanza voor beginners duurt 1,5 uur. We beginnen met een korte deelronde en we sluiten samen af met een kopje thee.

Kosten voor deelname aan Biodanza voor beginners bedragen: € 35 euro voor drie proeflessen. Daarna betaal je voor 10 lessen € 150.

Iedere vrijdagavond is er Biodanza voor beginners, met uitzondering van de schoolvakanties. We beginnen om 20:00 uur.

Neem zelf een waterfles mee en doe makkelijk zittende kleding aan. In principe dansen we op blote voeten. Wanneer je dat niet fijn vindt, kun je ook zachte turnschoenen of zachte dansschoenen aan doen.

Doe jij mee?

De lessen vinden plaats bij het instituut Sansoma in de ruimte 'Core' en bij grotere groepen in 'Paidi'. Het zijn mooie, grote ruimtes waar rust en sfeer aanwezig is. Voel je vrij, beweeg je vrij!

Aanmelden kan via adaknol@gmail.com. Na aanmelding neem ik contact met je op.
Bellen mag natuurlijk ook. Je kunt me bereiken op 06 10 44 15 06.

Vragen of meer weten?

Vul het onderstaande formulier in. Ik neem contact met je op.
Bellen kan ook: 06 10 44 15 06, ik sta je graag te woord.

Menu
X