Over ons

Wij zijn Rianne en Marjan. Twee zussen met een missie;

“Mensen inspireren het leven voluit te leven!”

Dus toen Sansoma onverwacht op ons pad kwam, hebben we die kans met twee handen en vol enthousiasme aangepakt. Hier creëren we de plek die we zelf missen; een centrum om geïnspireerd te worden, om op te laden, te verbinden en te groeien.

Als jonge meiden leefden wij “met de dood achter de deur”. Het langdurige ziek zijn van onze vader liet ons inzien dat het leven geen generale repetitie is. Je hebt één leven en je weet niet hoe lang dat mag duren. Maak er dus vandaag wat van! Daar gaven wij allebei een andere invulling aan, waardoor onze zakelijke paden pas kruisten tijdens het zwangerschapsverlof van Marjan. Rianne zou tijdelijk een rol binnen het bedrijf van Marjan vervullen, maar één en één bleek drie te zijn, dus werden de handen definitief ineen geslagen.

De behoefte aan persoonlijke ontwikkeling, iets zinvols willen toevoegen aan de wereld om ons heen en het willen werken met je hart, zorgde er voor dat we het bedrijf in januari 2020 verkochten. Daardoor ontstond de ruimte voor Sansoma.

In een warme, open en professionele omgeving maken we op een laagdrempelige manier een breed scala aan therapieën, coaching, behandelingen en diensten beschikbaar voor iedereen die voluit wil (leren) leven. We ondersteunen en inspireren bij alles wat het leven je toewerpt.

Zoek je naar een dikke waas wierook, boeddha beelden en lotusbloemen, moeten we je teleurstellen. We hebben een eigentijds centrum met twee beentjes op de aarde, een open mind en vlotte geest!

Ervaar, lach, dans, huil, zing, geniet en groei met ons mee!

Bekijk de ruimtes

Bekijk de lidmaatschappen

Bekijk de agenda