Vanaf 11 mei mogen de contactberoepen weer aan de slag. Ook mijn praktijk voor healing-reading-coaching valt onder deze categorie. Je kunt dus weer bij me terecht voor een live sessie. We houden daarbij rekening met dit protocol. Online blijft echter ook een mogelijkheid.

Wat voor invloed hebben de corona-maatregelen op jou? Nu we noodgedwongen veel meer thuis zijn, word je veel meer geconfronteerd met jezelf en de mensen waarmee je samenleeft. Pas je jezelf erg aan naar de verwachting van anderen? Neem je je eigen ruimte wel in?

Vooral gevoelige mensen hebben de neiging zich te voegen naar andermans wensen. Ze voelen de stemmingen aan en proberen problemen te voorkomen of op te lossen. Wat daarbij in het gedrang komt is het eigen ik, de eigen Essentie.

Wat is je eigen Essentie? Dat is wie je werkelijk bent met je diepste innerlijke gevoelens en gedachten. Het is niet altijd makkelijk om ernaar te luisteren omdat je je vaak niet bewust bent van je eigen Essentie. In een healing-reading-coaching sessie kijk ik wel naar die Essentie en wat jij nodig  hebt om hiermee meer in contact te zijn. Je krijgt adviezen en tips die je helpen krachtiger in het leven te staan en goed om te gaan met mogelijke obstakels op je weg.

Wil je weten of een healing jou verder kan helpen?
Je kunt me bellen op 06 – 10 44 15 06 op maandag en dinsdag voor een gratis reading van 5 minuten.

Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook. Bij voorkeur op maandag, maandagavond of dinsdag. Tot en met 30 2020 juni krijg je 10% korting op je eerste afspraak.

Je bent welkom.